Αεροδιακομιδή

Πολυϊατρείο Σαντορίνης

Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ είναι ένα πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σαντορίνης, τα Φηρά. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα καταξιωμένων ιατρών, με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο και την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών με ήθος, σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο και έμπειρο δυναμικό, που βρίσκεται σε 24ωρη βάση στο πλευρό των ασθενών, για την σωστή πρόληψη, έγκαρη διάγνωση και θεραπεία.

Στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ όλα τα τμήματα είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των ασθενών με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Επιπλέον ο εργαστηριακός και απεικονιστικός τομέας συνδέονται με το μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα PACS, ώσστε να μπορεί ο ιατρός που σας παρακολουθεί, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και να συμμετέχει στην διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία.

Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ έχει άμεση διασύνδεση και συνεργασία με την Κεντρική Κλινική Αθηνών που αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη διαγνωστική και νοσηλευτική μονάδα, όλων των ειδικοτήτων.